Skip links

Άννα Κρικοπούλου

υποψηφια Τοπικη Συμβουλος Δημοτικης Κοινοτητας Φιλιππων

Άννα Κρικοπούλου

Η Άννα Κρικοπούλου συστρατεύεται ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Φιλίππων με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ας αφήσουμε την Άννα να συστηθεί με τα δικά της λόγια:

«Είμαι μητέρα τριών παιδιών, της Εύης, καθηγήτριας Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας, του Παναγιώτη και του Χρήστου Σεπετσίδη, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Έχω την τύχη και την ευλογία να είμαι γιαγιά δυο υπέροχων αγοριών, του Μιχαήλ- Παναγιώτη που μαθητεύει στο Ειδικό Δημοτικό Καβάλας και του Μάρκου Hermes που ακόμη βρίσκεται στην προσχολική ηλικία.

Στα 18 μου χρόνια βρέθηκα στην Αθήνα να μαθαίνω την τέχνη της φωτογραφίας, η οποία με κέρδισε και έτσι ανέπτυξα σχετική επαγγελματική δραστηριότητα, ανοίγοντας δικό μου πια φωτογραφείο στην περιοχή μας το 1987. Αργότερα ασχολήθηκα με την εστίαση, αφού διατηρούσαμε οικογενειακή επιχείρηση στο εξωτερικό. Έπειτα από ένα τραγικότατο γεγονός που χτύπησε την οικογένειά μου, πήραμε την απόφαση της επιστροφής στον τόπο μας. Έτσι, βρέθηκα ξανά μετά από χρόνια στα θρανία των ΤΕΕ Καβάλας, αποκτώντας πτυχίο ειδικότητας Υποστήριξης Συστημάτων & Εφαρμογών Υπολογιστών του τομέα Πληροφορικής.

Την τελευταία δεκαπενταετία εργάζομαι ως διοικητικός υπάλληλος στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης & Επικοινωνίας της Διεύθυνσης Υδάτων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Έκανα ένα ξεκίνημα για μάθηση στα ΙΕΚ Καβάλας, διότι εκτός από λάτρης της δια βίου μάθησης είχα και προσωπικό ενδιαφέρον για την ειδικότητα της εργοθεραπείας. Οι πολλές υποχρεώσεις μου δυστυχώς δεν μου επέτρεψαν να παρακολουθήσω πέραν του ενός εξαμήνου, στόχος μου όμως είναι να κατορθώσω κάποια στιγμή να γίνω βοηθός εργοθεραπευτή. Κάνω αναφορά σε αυτό διότι σχετίζεται με τον λόγο που με προέτρεψε να εκτιμήσω πολύ παραπάνω την προσωπικότητα και το πρόγραμμα του νέου μας υποψηφίου Δημάρχου, του κυρίου Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ξαφνιάστηκα ευχάριστα όταν διαπίστωσα πως υπάρχει άτομο με ειδικότητα ψυχολογίας στον αυτισμό που συστρατεύεται με τη Δημοτική Παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά». Πώς θα μπορούσα να μην στηρίξω κι εγώ με τη σειρά μου, αφού δέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη, ενός ανθρώπου με ενσυναίσθηση και με ενδιαφέρον για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και φυσικά όχι μόνο! Μου μετέφερε το αίσθημα της ελπίδας της θετικής εξέλιξης του τόπου μας, για τα παιδιά μας, για εμάς όλους.

Όπου και αν έζησα δεν ξέχασα ποτέ τις ρίζες μου, αγαπώ τον τόπο μου, αγαπώ το χωριό μου και γνωρίζω πως οι ανάγκες για μια καλύτερη και ανθρώπινη διαβίωση δεν είναι λίγες. Μπαίνω λοιπόν με χαρά και διάθεση προσφοράς έργου στην ομάδα των υπόλοιπων πολιτών που συστρατεύτηκαν με τον κύριο Γιάννη Εριφυλλίδη – Καβάλα Μπροστά για να κάνουμε πολλά βήματα μπροστά!»

Πιστεύουμε ότι η δυναμική προσωπικότητα, αλλά και η ευαισθησία της, όπως εκφράζεται τόσο μέσα από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες όσο και μέσα από την ενασχόλησή της με την τέχνη της φωτογραφίας, οι πολύτιμες εμπειρίες που έχει αποκομίσει από την επαγγελματική σταδιοδρομία της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η διάθεση να προσφέρει στον τόπο μας, η εργατικότητα, οι ιδέες της για την ανάπτυξη των Φιλίππων και η μεγάλη αγάπη της για το χωριό της, τα παιδιά και τη φύση καθιστούν την Άννα Κρικοπούλου πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας για την ανάπτυξη του δικτύου των δημοτικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή και για τους Φιλίππους. Άννα, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης.
Home