Skip links

Αντώνης Μαδεμτζίδης

υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος

Αντώνης Μαδεμτζίδης

Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ας αφήσουμε τον Αντώνη να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

«Ας γνωριστούμε:

Γεννήθηκα το 1976 στην Καβάλα από τον Γιώργο Μαδεμτζίδη (μηχανικό κινηματογράφου) και τη Φωτεινή Μαδεμτζίδου (καπνεργάτρια). Αποφοίτησα από το 4ο Λύκειο Καβάλας και στη συνέχεια σπούδασα σε ιδιωτική σχολή ως Προγραμματιστής Η/Υ στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τη στρατιωτική μου θητεία, εργάστηκα για ένα έτος ως Διοικητικός Υπάλληλος στο Δημοτικό Θέατρο Καβάλας (νυν ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) και κατόπιν για μια διετία ως Υπεύθυνος Προσωπικού και Μηχανογράφησης σε εταιρεία εμπορίας μαρμάρων. Τα επόμενα 7 έτη εργάστηκα ως Καθηγητής Πληροφορικής σε φροντιστήριο της Καβάλας, τόσο σε παιδικά τμήματα, όσο και ενηλίκων. Το 2010 με βρήκε στο Τουριστικό Περίπτερο Καβάλας να υποδέχομαι και να ενημερώνω τους νεοεισερχόμενους τουρίστες της πόλης.

Τα τελευταία 12 χρόνια διατηρώ τη δική μου συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση Γραφικών Τεχνών και Εκτυπώσεων στο κέντρο της Καβάλας.

Έχω παρακολουθήσει πλείστα σεμινάρια και ημερίδες τόσο στον τομέα της Πληροφορικής όσο και αυτόν της Γραφιστικής, ενημερώνοντας και βελτιώνοντας συνεχώς τις γνώσεις μου, με μόνο γνώμονα την αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησής μου.

Έχω υπάρξει μέλος της θεατρικής ομάδας Άνω Θρώσκω, του Σκακιστικού Ομίλου και του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας, ενώ ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο για περισσότερο από τρεις δεκαετίες.

Είμαι σύζυγος της Ρεβέκκας Οφλίδου και πατέρας δύο υπέροχων εφήβων.

Γιατί συμμετέχω:

Η οπτική μου είναι πως δεν έχει υπάρξει «κακός» Δήμαρχος στην Καβάλα. Δηλαδή Δήμαρχος που να πήγε την Καβάλα «πίσω». Φαντάζομαι, όλοι αγαπούν τον τόπο τους και όλοι θέλουν το καλό του. Μακριά από μένα οι αφορισμοί και οι ανούσιες αντιπαραθέσεις.

Ωστόσο, η ζωή εξελίσσεται με συγκεκριμένους ρυθμούς. Οι πόλεις εκσυγχρονίζονται και κάνουν την καθημερινότητα των κατοίκων τους ευκολότερη. Μια πετυχημένη Δημοτική Διοίκηση, το λιγότερο που έχει να κάνει, είναι να ξεπεράσει αυτούς τους ρυθμούς. Και εκεί είναι ακριβώς που πάσχουμε…

Δεν οραματίζομαι ιδανικές πόλεις και αψεγάδιαστες κοινωνίες.

Μπροστά μου βλέπω μόνο καθημερινά προβλήματα που, αυτονόητα, αποτελούν παρελθόν σε άλλες πόλεις.

Και μία Καβάλα, που η δυναμική που έχει τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να την έχει πρωτοπόρα στον Τουρισμό, στον Πολιτισμό και στην Ποιοτική Ζωή των πολιτών, κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει.

Ευελπιστώ λοιπόν σε αυτό να προσφέρω, τόσο με τις ιδέες μου, όσο και με την εκπλήρωση συγκεκριμένων στόχων σε συγκεκριμένους χρόνους

Γιατί με τον Γιάννη:

Δεν θα μιλήσω για τις σπουδές του, ούτε για την επιστημονική του επάρκεια. Δεν θα μιλήσω καν για την πολυεπίπεδη προσωπικότητά του. Ούτε για τις ευαισθησίες του. Είναι γνωστά πια αυτά στη μικρή μας κοινωνία.

Ο Γιάννης πιστεύει πως με επέλεξε. Αλλά η αλήθεια είναι πως εγώ τον επέλεξα.

Παρακολουθώντας τα τελευταία χρόνια όλη την πορεία της κίνησης Η Καβάλα Μπροστά, από τα σπάργανά της, όταν και συγκέντρωνε νεολαίους όλων των κομματικών αποχρώσεων της πόλης για ανταλλαγή απόψεων, έως σήμερα που αποτελεί έναν Πολυσυλλεκτικό Συνδυασμό, με πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, μακριά από Κομματικές γραμμές, Κατευθύνσεις και Ομάδες, κατάλαβα πως αποτελεί μια σημαντική ελπίδα αλλαγής της πορείας της πόλης μας.

Αυτή η κοινωνικοπολιτική ομάδα φρέσκων ανθρώπων που ζυμώνεται εδώ και αρκετά χρόνια μπορεί να αποτελέσει τη βάση μιας καλύτερης ζωής στην Καβάλα μας.

Σε αυτήν την ομάδα είναι τιμή να είμαι μέλος.

Γιατί τώρα:

Αν όχι τώρα, πότε;».

Πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, οι σπουδές και οι γνώσεις του, το πνεύμα συνεργασίας, η εργατικότητα, η ευσυνειδησία, η σεμνότητα, το πηγαίο χιούμορ, η ευγένεια, η ενασχόλησή του με τη φωτογραφία και τον αθλητισμό, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Αντώνη Μαδεμτζίδη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας και για την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας. Αντώνη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης.
Home